Circusstad staat in onze agenda

CIRCUSSTAD FESTIVAL RAAKT!

TIEN JAAR ROTTERDAM CIRCUSSTAD

Een lange adem, die hoort bij circus. Zonder uithoudingsvermogen geen circus. We zijn dan ook niet voor één gat te vangen: Circusstad Festival bestaat in 2020 precies 10 jaar. In die tien jaar is Circusstad Festival uitgegroeid tot een vijfdaags evenement van formaat. Ons jubileum vieren we met een ongekend aantal premières van internationaal geprezen shows en nationale blikvangers.

De magie van circus is bijna niet onder woorden te brengen. Circus doet iets met je, ongeacht je leeftijd. Deze verwondering voert vijf dagen lang de boventoon tijdens Circusstad Festival Rotterdam. Van 29 april tot en met 3 mei zit je geheid op het puntje van je stoel tijdens onze spectaculaire voorstellingen. Circusstad Festival wordt alom geroemd om zijn hedendaagse, originele producties. Van wervelend tot poëtisch, alle stijlen komen aan bod. Van over de hele wereld zijn uitsluitend topvoorstellingen geselecteerd.

Circusstad Festival kent geen grenzen, in geen enkel opzicht. Circusstad Festival verruimt juist je blik. Circusstad Festival is niet omringd door hekwerk. Op het open festivalterrein op het Schouwburgplein zijn doorlopend workshops te volgen in en rond het Opticum, de Arena en het Chapiteau. Wil je vliegen, balanceren of jongleren met bizar veel ballen? Diverse artiesten leren je hun beste acts. De trukendoos gaat nog verder open als de livemuziek start. Volledig betoverd wals je huiswaarts.

Foto KlaraG