Het nieuwe jaar is in zicht… Een jaar waarin de krachten in het circusveld verder worden gebundeld en versterkt. Op weg naar 2025 staan de toekomstplannen mooi beschreven in de agenda #circusNL2025. Wat zijn eerste concrete stappen in 2018?

Op zaterdag 13 januari is Circus 2025 te gast bij Wintercircus Arlette Hanson in Oosterhout. Alle circusorganisaties, artiesten en belangenbehartigers uit het circusnetwerk zijn welkom.

NapPas

Nieuwjaarsborrel

Na afloop van de voorstelling heffen we gezamenlijk het glas op een succesvol, bloeiend nieuw circusjaar. Proost!  

Gesprekken over het vak

In het nieuwbericht van oktober schreven we dat de landelijke netwerkbijeenkomsten in 2018 inhoudelijk steviger zullen worden neergezet. Dat krijgt onder meer vorm met een serie nagesprekken bij verschillende circusvoorstellingen. In januari maken we daarmee het begin bij de voorstelling Fraaie Fratsen! van Wintercircus Arlette Hanson. De serie heeft als insteek om inhoudelijke gesprekken over het vak gezamenlijk te faciliteren en te ontwikkelen.  

Bijzondere voorstelling

Wintercircus Arlette Hanson heeft in samenwerking met Stichting Komt het Zien! de productie Fraaie Fratsen! toegankelijk gemaakt voor blinde en slechtziende mensen. De voorstelling op 13 januari is één van de vijf voorstellingen die tijdens de tour een live-audiodescriptie krijgen van blindentolken van Stichting Komt het Zien!. Voor maximaal vijftig deelnemers aan de netwerkbijeenkomst is ook een koptelefoon beschikbaar, om mee te luisteren en te ervaren hoe publiek met een visuele beperking een circusvoorstelling kan beleven. Bij het nagesprek zal een van de blindentolken ook aanwezig zijn.

Praktische informatie & aanmelden

De voorstelling en netwerkbijeenkomst vinden plaats in Theater De Bussel in Oosterhout. De voorstelling begint om 12:30 uur. Het nagesprek en de nieuwjaarsborrel volgen aansluitend en duren tot maximaal 17:00 uur. 

Let op: het is nodig om zelf een kaartje voor de voorstelling te kopen!

Het Wintercircus heeft met het theater een speciaal kortingstarief afgesproken.

Bestel via deze link: https://www.theaterdebussel.nl/programma/?maand=2018-01-13#modal=/programma/1500/Wintercircus_Arlette_Hanson/Fraaie_Fratsen_/  met de kortingscode ‘circuscultuur’ en je betaalt 15 euro. Een deel van de opbrengst komt ten goede aan Stichting Komt het Zien.

Commentaar via Facebook
373 totaal aantal bezoekers 1 bezoekers vandaag