RIJNSBURG – Circus is populair, en krijgt steeds meer fans, die ook de behoefte hebben aan het uitwisselen van circuservaringen. Er bestaat in Nederland een heuse club van circusvrienden die al bijna 70 jaar bestaat.
Die circusvrienden hebben een eigen glossy magazine, boordevol circusnieuws, over traditioneel circus met dieren, maar ook over contemporary circus. Dat laatste is modern circus met acrobatiek, jongleertechnieken, vormen van variété, ook de moeite waard om te bekijken als je van circus houdt Er zijn in de loop der jaren zoveel circusvrienden te vinden in heel Nederland en België, dat er regelmatig bijeenkomsten worden georganiseerd in het hele land. 
 

Bijeenkomst in Rijnsburg

De Club van Circusvrienden Duin- en Bollenstreek komt bijeen op zondag 8 november in Rijnsburg, Rijnsburgerweg 100, waar interessante interviews gaan plaatsvinden met wereldwijd bekende Nederlandse circusartiesten zoals Michael Betrian en Clown Pascal. Er komt een presentatie van circusexpedities naar het buitenland door circusfans die foto’s en films te delen hebben, er is een circusboeken en posterverkoop, en verkoop van circushebbedingen, kortom, vind jij circus leuk en wil je je passie delen, dan is dit de juiste plek, veel parkeergelegenheid, makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer en een fantastische catering.

Mis het niet, zondag 11 november, vanaf 11.00 uur inloop, bijeenkomst vanaf 13:00 uur. Rijnsburgerweg 100 Rijnsburg, bij de meest populaire circuskring van Nederland met gemiddeld meer dan 70 bezoekers. 
Lijkt het je leuk om ook eens langs te komen, dan ben je van harte welkom, ook al ben je (nog) geen lid van de Circusvriendenclub, wat niet is kan altijd nog komen. 
Loop gezellig eens binnen bij deze interessante bijeenkomst van 11 november.