Binnenland
5 april 2024

Circus Zanzara speelt in april in Doetinchem!

Voor het eerst in jaren gaat Circus Zanzara voorstellingen spelen in hun home town Doetinchem! Dat gaat gebeuren op 18, 19, 20 en 21 april 2024 op de Varkensweide.

Circus Zanzara speelt onder andere jaarlijks hun succesvolle wintercircus in Amsterdam op het Westergasterrein. Aldaar wordt al jarenlang circus met theater samengebracht in een waanzinnig gezellig circus.

De fantastische voorstelling die Circus Zanzara in december 2023- januari 2024 in Amsterdam speelde, keert terug. Maar nu op een andere plek.

De ‘grand dame’ van Zanzara Mayka Heessels vertelt daarover aan Circusweb: “Het wordt weer tijd dat we onszelf laten zien in onze eigen stad in onze eigen regio. Het gaat in 2024 gebeuren: gedurende vier dagen spelen we voorstellingen in Doetinchem!”

Zelfde voorstelling, tikkie anders

Circusweb schreef eerder over de voorstelling deze recensie. Rik Bolder (de nieuwe generatie Zanzara-makers) vertelt aan Circusweb: “In grote lijnen spelen we dezelfde voorstelling als afgelopen winter in Amsterdam. De verhaallijn en een groot deel van de artiesten zijn gelijk aan afgelopen winter. Maar in Doetinchem doen twee performers niet mee en twee nieuwe artiesten voegen we daarom toe”.

De voorstellingstijden in april zijn:

  • Donderdag 18 april: 19.00 uur.
  • Vrijdag 19 april: 19.00 uur.
  • Zaterdag 20 april: 15.00 uur.
  • Zondag 21 april: 15.00 uur.

Tickets voor Circus Zanzara in Doetinchem koop je 24 uur per dag op deze website.