Robert Ronday presenteert van zondag 19 november t/m zondag 3 december Sinterklaas in de Piste. Deze voorstelling dit jaar voor de eerste keer te bewonderen in Helmond op het Havenplein in de feestelijke circustent. 

foto: facebook Robert Ronday

Ronday was een van de initiatiefnemers van het eerste uur om in Helmond het Kasteel van Sinterklaas te organiseren. Dit inmiddels niet meer weg te denken evenement is uitgegroeid tot Helmond Sinterklaasstad. Toen Robert met dit idee kwam om de draad weer op te pakken werd dit enthousiast ontvangen. In de gezellig ingerichte Sinterklaas circustent met 450 zitplaatsen zullen Pieten als acrobaten, jongleurs optreden, maar ook zullen er draadlopers en luchtacrobaten te zien zijn en is er een leuke papegaaien- en varkensdressuur.
foto van Justin Ronday.Justin Ronday treedt op met spectaculaire illusies. De bekende dierentrainster Yvonne Lübben met Hölschers varkens,

Schmarlovski met papegaaien dressuur

Geraldine lucht acrobatiek, Jennifer op het strakke draad, Jan Navratil, bekend van zijn spectaculaire Antipode act, o.a. als circusartieste bij Louis Knie

En last but not least de 17 jaar jonge Daniël Doornkamp tempojongleur, die onlangs op overtuigende wijze het Nederlandse Circus Got Talent won in Leeuwarden. 

Een echt circus dus, voor de hele familie. Sinterklaas zal op zijn trouwe viervoeter Amerigo de piste betreden en aan de kinderen zijn circus laten zien. Een leuk programma in Sinterklaas sfeer van ongeveer anderhalf uur zonder pauze.
Er zijn diverse arrangementen te reserveren zoals
je verjaardag vieren als V.I.P. in het Circus met een meet en greet,
Sinterklaasviering met de personeelsvereniging in
Dus Piste vrij voor Sinterklaas met zijn Pieten………………………………

Toegangsprijzen kinderen t/m 12 jaar + 65+ – LOGE – 12,50 / TRIBUNE – 10,00& LOGE – 15,00 / TRIBUNE – 12,50

Kaartjes zijn vanaf nu te bestellen via deze link