2 februari 2018

Circus Sijm brengt hommage aan 250 jaar circus

Circus Sijm bewijst steeds meer dat Circus leeft als nooit tevoren. En bewijst ook dat je niet persé een circus hoeft te hebben met duizenden plaatsen. Klein is fijn! Dit jaar reist Sijm zelfs met een compleete tweede productie, het hele jaar door. 

Sijm kan nu al rekenen op veel uitverkochte voorstellingen en voorstellingen bij zorginstellingen. Een ongekend succes, een perfecte formule, zowel de shows als de uitstraling van de circustenten en het bijbehorend materiaal is indrukwekkend. Vanaf 14 maart weer op toer in Purmerend met productie A.

Circus Sijm presenteert in 2018 weer een compleet nieuwe voorstelling. Een show met twaalf nieuwe acts en speciaal ontworpen showkostuums met veren, glitters en strass. Zo is er een ontroerend paardennummer, scherpschietnummer van internationale klasse en spierkracht acrobatiek waar menig sportschool jaloers op zou zijn. De beroemde clown Yann Rossi, bekroond tijdens het Circusfestival van Monte Carlo, blinkt uit met een combinatie van muziek en mimiek waarmee hij bewijst dat humor nauwelijks woorden nodig heeft om tijdloos grappig te zijn. 

In alles blijkt de gekozen maat van de tent juist groots te zijn. Want als toeschouwer ruik je de paarden die met pluimen voorbij galopperen en zie je het zweet op het voorhoofd van de acrobaten. 

Producent Sijm boekt succesnummers van circussen in heel Europa. Daarin schuilt het gevaar van een samengeraapt programma, maar met een uitgekiende mix van muziek en licht laat hij de acts naadloos in elkaar overvloeien. Daardoor voel je je bij hem te gast. Een welkome gast die proeft dat de kok en zijn team alles op alles hebben gezet om het de visite naar de zin te maken.                             

Koop hier uw online ticket!