14 maart 2019

Circus Renz Berlin 2020

Circus RENZ Berlin, reist voor het 31e jaar door ons land. Donderdag 26 maart 2020 gaat Circus Renz Berlin in Dokkum van start en het seizoen wordt in het noordoosten afgesloten. Door samenwerking met een partner blijven zij dit jaar tamelijk lang in het hoge Noorden hangen. Bezoek ze daar bijvoorbeeld naast Dokkum ook in Bolsward, Drachten, Harlingen, Joure, Heerenveen, Koudum, Gorredijk of Peize. Meer plaatsen en details over deze actie volgen. Verderop in het land kunt u ze bezoeken in de provincies Overijssel, Gelderland, Utrecht en Noord-Holland.

Dit seizoen in de voorstelling EVA LONGORIA uit Rusland met haar katten.  Haar schattige katten zijn ietsje kleiner dan de Big Cats die tot een paar jaar terug de show stalen, maar zij zijn minstens zo aandoenlijk, leergierig en behendig. Zij hebben bovendien enorm veel arbeidsplezier

Circus RENZ Berlin heeft haar roots, de naam zegt het al, in de Duitse hoofdstad. Voorvader Ernst Jakob Renz startte reeds in 1842 met een eigen Circus. Het bedrijf reist al sinds jaar en dag met grote tenten door geheel Europa.Het familiebedrijf bestaat dit jaar  178 jaar, en mag zich met trots beroepen op een lange Traditie.

Circus RENZ Berlin kwam eind 1989 naar Nederland en is hier sinds 1990 actief. Circus RENZ Berlin brengt ook dit jaar weer een vernieuwde Show, waarin eigentijdse elementen en klassieke Circusacts elkaar in een plezierig tempo afwisselen.

Uiteraard presenteren zij u met trots hun prachtige dieren waaronder pony’s, prachtige Paarden, kamelen, honden etc. Het is een Voorstelling met voor elk wat wils en geschikt voor alle leeftijden.

Circus Renz Berlin

 

Poster 2020 in concept.