Film Circus Noël biedt jeugdcircussen kansen! Op Valentijnsdag gaat de nieuwe speelfilm Circus Noël in meer dan 100 bioscoop zalen in Nederland in première! Circus Noël gaat over een klein familiecircus met een kloppend hart, waar de magie, het avontuur en de romantiek van het circusleven de boventoon voert. Een aantal kinderen die in het circus terecht zijn gekomen moeten het circus van de ondergang redden
De speelfilm is het vervolg op gelijknamige jeugddramaserie Circus Noël die in december 2017 is uitgezonden op Zapp en hoge kijkcijfers heeft behaald in doelgroep 6 – 12 jaar. Voor diezelfde leeftijdsgroep is de film vooral bedoeld.
De lancering van de film gaat gepaard met een uitgebreide PR campagne. Er komt ook een lespakket uit voor het basisonderwijs.

De filmmaatschappij zoekt samenwerking met Nederlandse jeugdcircussen want de film kan bijdragen aan de promotie van jeugdcircussen in Nederland In dit verlengde stimuleert de film kinderen om een jeugdcircus in hun eigen regio te bezoeken en lidmaatschap te overwegen. Kinderen die lid zijn van een jeugdcircus vinden het wellicht leuk om mee te helpen aan promotie voor de speelfilm, vooropgesteld dat deze kinderen de film zelf leuk vinden natuurlijk. Lokale jeugdcircussen vinden het wellicht leuk om voorpremières op 13, 16 of 17 februari 2019 aan te kleden in samenwerking met de plaatselijke bioscoop. Dit geeft lokaal veel aandacht voor het desbetreffende jeugdcircus. Speciaal voor vertegenwoordigers van geïnteresseerde jeugdcircussen is er een voor-première. Jeugdcircussen kunnen hiertoe een afvaardiging sturen van 3 personen per jeugdcircus. Na het zien van de film kan je besluiten of je wil aanhaken rond de echte première.

Datum 3 januari 2019.
Tijd 10.00 uur
Locatie Amsterdam

Aanmelden:
Stuur vóór 28 december een mail naar: info@phantabasta.com met:
naam en vestigingsplaats jeugdcircus:
namen (max 3) vertegenwoordigers die naar voor-premiere komen
mailadres

Jeugdcircussen lokaal actief bij Film Circus Noël Mogelijke uitwerkingen samenwerking Jeugdcircussen in Nederland en de film Circus Noël:
1: De filmmaatschappij brengt jeugdcircussen in contact met bioscoopexploitanten om de lokale voorpremières te omlijsten. Dit levert lokaal publiciteit op voor het desbetreffende jeugdcircus. Uiteraard mogen de leden van het jeugdcircus die meehelpen aan de voorpremière de film zelf ook zien.

2: De filmmaatschappij kan alle (jonge)bioscoopbezoekers in Nederland aanbieden dat hun bioscoopkaartje van de film toegang geeft tot een gratis proefles bij een jeugdcircus in hun eigen regio. Het zou natuurlijk super tof zijn als kinderen door de film zelf in aanraking willen komen met het circus. Dit gaat dan om díe jeugdcircussen die willen samenwerken met Circus Noël.

3: De filmmaatschappij kan via hun social media een prijsvraag met als prijs iets gerelateerd aan het jeugdcircus in Nederland.

De filmmaatschappij gaat op 3 januari graag met de jeugdcircussen in gesprek over deze en mogelijk nog andere ideeën.

Vragen: mail naar: Harro van Staverden harro@phantabasta.com