26 maart 2019

Circus Bolalou 2020

Circus Bolalou (Dennis en Steffie Bossle)

Nieuw in 2020: Clownerie door Clown Franky van Hulle & Jessica Willems. En trapeze en “Deckenlauf”door de Family Navas !

Frank van Hulle en Jessica Willems zorgen voor de vrolijke noot

Steffie en Dennis zijn de directie van Circus Bolalou. Dennis is een circusman pur sang. Geboren in de woonwagen en opgegroeid in het circus van zijn ouders. Steffie daarin tegen is een echte Limburgse, en had in haar jeugd niks met circus. Tot het moment dat zij Dennis ontmoette en de vonk oversloeg. Zij zette haar burgerleven aan de kant en besloot mee te reizen en zich onder te dompelen in de wereld van zand en zaagsel.

Nu, enkele jaren later zijn zij ouders van twee dochters en een zoon en vonden ze het tijd om samen een eigen weg in te slaan. De naam Bolalou werd geboren uit de 3 border collies die ze rijk zijn en tevens een act hebben in het programma. De namen van de 3 luiden BOris, LAdy en LOUlou. Het kon haast niet anders dan het circus vernoemd werd naar deze drie trouwe viervoeters. Naast de vele ervaringen in het circus van Dennis en de sterke ondernemerskwaliteiten van Steffie wordt het circus gemaakt uit liefde. Liefde voor het vak, de dieren, en het publiek.

Circus Bolalou (Dennis en Steffie Bossle)

Circus Bolalou 2019
©Martijn Hendrikx