foto: Facebook Sipke Schilt

Uitnodiging circusmiddag kring Noord zondag 26 november.

NapPas

Beste circusvrienden(innen),

‘De tyd hâldt gjin skoft’ en zo zitten wij alweer in de herfst en loopt het reisseizoen voor de meeste circussen ook op zijn eind. Een goede gelegenheid om vooraf aan de Kerst- en/of wintercircussen een circusmiddag te houden in de  residentie van Jeugdcircus Saranti.

Op het programma staan o.a. als gast Sipke Schilt uit Joure, die een en ander komt vertellen over zijn ervaringen bij de circussen waar hij werkt(e) zoals Boltini, Mariska, Krone en Roncalli. Ook is hij kermis/orgelliefhebber en kermis- en circusmodellen verzamelaar. Hij zal ook enkele exemplaren laten zien. Simon Visser houdt een praatje over de vele circussen welke hij heeft bezocht dit jaar en nog gaat bezoeken. En uit de oude doos zal Thom Woudstra een DVD laten zien uit de Jan Groenewoud collectie. 

 

Uit vorige bijeenkomsten hebben wij geleerd dat het beter werkt als wij het bij één wat langere pauze houden! De crew van Saranti zal weer voor de catering zorgen.

 

Wanneer                     : Zondag 26 november 2017

Plaats                          : Residentie Saranti, Goudenregenstraat poortje door

                                      tussen nr. 49 en 51, Leeuwarden

Aanvang                     : Programma 14.00 uur, maar deur open om 13.30 uur

Iedereen Hartelijk Welkom en zegt het voort!

Met vriendelijke groeten,

Guus Postma         0646160625

Arnold Balk          0629123166  arnold.balk107@hotmail.com

De foto die hier eerst boven geplaatst was, was blijkbaar eigendom van de zoon van Jan Groenewoud, hij stuurde me de volgende email: