Beste circusvrienden(innen),

Na een lange radiostilte weer eens een bericht van ons over de kringbijeenkomsten Noord. Hoewel een aantal circussen gelukkig weer kunnen spelen zijn er maar enkele echt op tournee en ligt onze regio niet zo op hun route. Anderen spelen vnml. op uitkoopbasis als projectcircus of vaste plekken.

Wij hebben er vanzelfsprekend aan gedacht weer eens een kringbijeenkomst te organiseren maar voorlopig zit dat er nog niet in. De mogelijke beperkingen gezien de Covid situatie en anderzijds  men bij ons vaste onderdak de residentie van Saranti ook nog niet weet wat voor kant het op gaat.

Een ander punt wat speelt is het gegeven dat mijn medeorganisator Guus Postma heeft aangegeven dat hij stopt. Heel jammer mede omdat hij een groot aandeel had op het vlak van beeld en geluid. Guus in ieder geval hiervoor bedankt voor de vele jaren hulp!

Vervolgens de vraag of er onder de vast bezoekers en geïnteresseerden mensen zijn welke zich geroepen voelen om mij te assisteren. Waarbij de gedachte vooral gaat naar het technische gedeelte.

Alles is te huur maar wij willen de bijeenkomsten vooral gratis houden en er geen stichting of vereniging op na houden.

Het zou spijtig zijn als de het afgelopen decennia opgebouwde circuskringbijeenkomsten Noord om bovenstaande  redenen moeten stoppen.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Arnold Balk

06.29123166

 

5 oktober 2021