AMSTERDAM – Het Australische circus-cabaret LIMBO speelt deze zomer in Amsterdam bij Boom Chicago aan de Rozengracht, beter bekend als het Rozengrachttheater. Na uitverkochte voorstellingen in Londen, Sydney, Melbourne en München, brengt LIMBO het een show met een  opwindende live band met meer dan 50 instrumenten, je mond valt er van open, met vuur, acrobatiek, spectaculaire stunts en de verbluffende illusies.

Zeven weken lang wordt het theater op de Rozengracht getransformeerd in een circus- en cabaretruimte met het podium in het midden van de locatie, zodat het publiek dicht bij de actie kan zijn. Met slechts 350 zitplaatsen is deze intieme plek de beste plek om deze grote show te zien.
LIMBO’s stellaire internationale cast bevat Coney Island’s vuurspuwende, degenslikkende vintage schoonheid Heather Holliday, Europa’s zwaartekracht-spottende Chinese pole master en beat boxer Mikael Bres, de Canadese acrobaat Evelyne Allard, samen met Australië’s tapdans sensatie Hilton Denis.

Over de hele wereld

Muziek is een van de drijvende krachten in LIMBO, gemaakt door New York’s Sxip Shirey. Sxip heeft een muziek genre genaamd JANK gemaakt; Constant verrassend, altijd funky en heel sexy Shirey beschrijft de muziek als ‘een New York brass band die door New Orleans op weg naar een all-night party in Berlijn marcheert. Het is messing, elektronica, verrassende geluiden, hip-hop en clubbeats. ” LIMBOS Melbourne based Creator en Director Scott Maidment (Tom Tom Crew, Cantina, Blanc de Blanc) van Strut & Fret Production House kan niet wachten. “We zijn verrukt dat de bekroonde sensatie LIMBO eindelijk komt om het Nederlandse publiek te verrukken,” zei mevrouw Maidment. “Sinds de start in Adelaide in 2013 is de show sindsdien non-stop over de hele wereld gereisd en ik ben erg enthousiast om eindelijk de kans te krijgen om LIMBO in Amsterdam voor het eerst te presenteren.” De show duurt 1 uur en 35 minuten, inclusief onderbreking