Jeugdcircus Atleta Warmond

Wij zijn jeugdcircus Atleta, een enthousiaste vereniging die al sinds 1960 bestaat. Atleta geeft al ruim 50 jaar met zeer veel succes en vooral plezier voorstellingen door heel Nederland voor jong en oud.

Programma en artiesten

Ons programma bestaat uit ongeveer 16 verschillende acts. U kunt genieten van o.a. eenwielers, meerdere trapeze-acts, diverse acrobatische acts, jongleren, koorddansen, grote bal-act en nog veel meer.

Wij bezitten een eigen piste, front, licht en geluidinstallatie waardoor wij zowel binnen als buiten een voorstelling kunnen verzorgen. Wij verzorgen meerdere voorstellingen per jaar voor o.a. bedrijfsfeesten, Oranje verenigingen, sinterklaasfeesten en in zorginstellingen. Een voorstelling is altijd wel aan uw specifieke situatie of wensen aan te passen.

Onze artiestengroep bestaat uit jongens en meisjes uit ‘Warmond en omgeving’ tussen de 7 en 17 jaar. Zij trainen twee maal per week om de verschillende act onder de knie te krijgen. Deze jongeren worden begeleid door een groep vrijwilligers. Velen van hen zijn vroeger zelf ook actief geweest als artiest.

Naast de vele voorstellingen die wij verzorgen doen we ook extra dingen met onze leden. Zo gaan we elk jaar met alle artiesten een week op kamp. In deze week verblijven we in een bosrijke omgeving waarin we verschillende activiteiten ondernemen. Het belangrijkste in deze week is een goede samenwerking en vooral heel veel lol met elkaar beleven.

Leuk om te weten

In 2000 hebben we een korte voorstelling mogen geven bij het Groot Russisch Staatcircus op het Malieveld in Den Haag. Naast deze optredens heeft Atleta ook regelmatig meegedaan aan diverse jeugdcircusfestivals. Hierbij wist Atleta regelmatig een prijs binnen te halen. Ook waren wij in 2012 te zien als figuranten in de jeugd-televisieserie Spanga’s op Nederland 3.

Jeugdcircus