In september wijdde Circusweb al een berichtje aan het beroemde Franse circus Arlette Gruss. Het lijkt wel of dit circus expres een tijdje dicht langs de grens van België blijft. Want zowel in Nederland als België is niet zo’n mooi programma te zien met wilde dieren zoals tijgers, leeuwen en olifanten. Er zullen hordes circusfans de kans benutten om niet al te ver van huis zo’n prachtige circusshow te kunnen zien. Het circus staat binnenkort in Arras, Lille, Duinkerken en Boulogne sur Mer. Ook Circus Knie zoekt die grenzen op, die zal in Duitsland op tal van bijna-grensplaatsen gaan spelen met Nederland. Genieten dus van programma’s die in Nederland en België verboden zijn. 

Tekst Brian Herfs

NapPas

Cirque Arlette Gruss ondergaat in 2018 meer dan ooit een metamorfose. Door de inspiratie van Gilbert Gruss word het echt circus “made in France.”Het wordt een paradijs waar dieren en mensen samen komen in de wereld van het circus. De mythische clown. Maak kennis met de eerste stappen van de nieuwe generatie Gruss, bijvoorbeeld met de heldere neon dance show. Een mooie manier om in 2018 te vieren dat het 250 jaar geleden is dat het fenomeen circus voor het eerst werd uitgevonden door Philip Ashley. 

Zo komt Gruss met een top motor show met motoren, quads, drones en nog meer spektakel. Maar ook met tal van circusdieren. Cirque Gruss belooft het onwerkelijke waar te maken met haar nieuwe show. De tournee is bekend en kaartjes zijn te verkrijgen op https://www.cirque-gruss.com/

Commentaar via Facebook
2165 totaal aantal bezoekers 3 bezoekers vandaag