logowintercircusapeldoorn

Het Wintercircus Apeldoorn 2017 geeft voorstellingen van zondag 24 december tot en met zaterdag 30 december. De voorstelling die zo’n 2,15 uur duurt zit weer boordevol mooie acts.

Het talentvolle orkest van Robert Reznik kreeg vorig jaar veel complimenten van recensenten die Wintercircus Apeldoorn bezochten. 
apeldoornreznik

 

 

 

ALEXANDER LICHNER (SPANJE)

Washington trapeze
Deze jonge sportieve en uitdagende man, winnaar van het « Monte-Carlo Youth Generation Festival », gaat tot de ultieme risico grens…Hangend op de Washington trapeze op een nooit geziene manier, is uniek in de wereld !

 

ACRODREAMS (SPANJE)

Van hand tot hand (allereerste keer in Frankrijk !)
Een prachtig en zeer getalenteerd jong koppel, laat ons een nummer ontdekken waar charme, elegantie en esthetiek, gelijktijdig samen komen met hun vaardigheid in evenwicht, onder extreme beheersing en discipline, van hand tot hand.

 

ADRIANA FOLCO (ZWITSERLAND)

Vrije dressuur met 6 koeien (nieuw!).
Velen zullen zich afvragen hoe het mogelijk is om onze traditionele koeien uit onze weiden, dit nummer te laten uitvoeren, op een ongelooflijk ritme en nooit geziene discipline. Een uniek en verrassend nummer in Europa !

 

MUSTACHE BROTHERS (BRAZILIË)

Komische stuntmannen
Afwisseling tussen humor met veel gelach, acrobatiek en comedie… een ongewoon duo, met extreme acrobatische vaardigheden en een grenzeloos gevoel voor humor.

 

SONNY GARTNER (DUITSLAND)

Wiel van de dood
Zonder vrees, vrijmoedig, roekeloos, en zelfs een beetje gek … adjectieven genoeg om deze jongeren te beschrijven. «Wheel of Death » is ongetwijfeld een van de meest spectaculaire disciplines in de huidige circuswereld. De gevaarlijke sprong op de buitenkant van het wiel, bewijst de onredelijkheid van deze kunstenaars.

 

ADRIANA FOLCO

Exotisch
Kamelen en lama’s veroveren de piste aan een extreem hoog tempo. Samen vormen zij een nummer, gepresenteerd in hun meest natuurlijke houdingen.

 

PANTHERAS (H)

4 jonge dames op een dubbele roterende luchtmast
Vanuit een originele en roterende uitrusting, is dit een zeldzame voorstelling op een aanzienlijke hoogte. Deze 4 mooie Hongaarse dames voeren, niet zonder risico, een aantal knappe oefeningen uit.

 

STEVEN FERRERI (SPANJE)

Ijzerdraad
Na de ontdekking van Michael Ferreri in 2016 als meester jongleur, is het dit jaar de beurt aan Steven Ferreri, jonge kunstenaar van groot talent. Bijna 16 jaar en reeds een top atleet met ongelooflijke salto’s op een flinterdunne draad van amper 1 cm dikte ! In de voetsporen van zijn vader, die hem deze moeilijke sportieve en artistieke discipline aanleerde.

 

ADRIANA FOLCO (ZWITSERLAND)

Vrije dressuur – Arabische volbloed hengsten
Wanneer een van de beste paardentrainers ter wereld, zijn witte Arabische volbloed hengsten op de piste laat galopperen, stralend met een totaal gevoel van vrijheid, en een ongelooflijk charisma ; dan pas ontdekt u de omvang van hun natuurlijke vaardigheden !

 

CIRCUS TRIAL TOUR (BELGIË)

Top trial motorfietsen
De terugkeer van de motorfietsen maar in een totaal andere context : evenwicht krijgt voorrang op snelheid. Op een parcours vol hindernissen (wagen, persoon,…), demonstreren deze trial piloten dit op een unieke manier. Ze overwinnen alles !

 

ALFIO MACAGGI (SPANJE)

Een echte kunstenaar die zowel in de lucht als op de grond jongleert, aan een ongelooflijk hoog ritme ! Huppelend jongleren is een zeer ingewikkelde discipline die veel concentratie en reactiesnelheid vereist. De start van een veelbelovende carrière voor deze jonge Spaanse virtuoos.

 

GINO SALVINI (ITALIË)


Grappen, gelach en entertainment. Gino kent altijd een manier om u te doen verbazen. Dressuur met een ongehoorzame kameel of een grillige auto … alles kan !

apeldoornadrilammers

De show wordt gepresenteerd door Adri Lammers.