26 maart 2019

Jeugdcircus Amersfoort

[vc_row][vc_column width=”2/3″][td_block_image_box custom_title=”Promoot uw jeugdcircus hier” height=”100″ image_item0=”26604″ image_title_item0=”Een directe link naar je website? Klik en mail ons!” custom_url_item0=”mailto: redactie@circusweb.nl” open_in_new_window_item0=”true”][vc_column_text]

Jeugdcircus Amersfoort in Amersfoort

Kinderen, jongeren en volwassenen kunnen hier terecht om te leren hoe je zelf circusartiest wordt en om te oefenen op echte circustechnieken. Circus Amersfoort heeft circusclubs, waar je aan de slag gaat met veel verschillende circustechnieken. Denk hierbij aan jongleren, acrobatiek, hoog in de lucht hangen, balanceren op een koord en nog veel meer! Bij Circus Amersfoort kun je je verjaardag vieren of Circus Amersfoort bezorgt je een paar leuke dagen op school of kantoor.

De visie van Circus Amersfoort
Circus Amersfoort stelt zich ten doel kwalitatief goed circus aan te bieden aan alle kinderen en jongeren van Amersfoort en omgeving. Met name voor kinderen in achterstandsituaties wil Circus Amersfoort een meerwaarde zijn. Het wil aansluiten bij de moderne ontwikkeling van het circus als kunstvorm en de samenwerking zoeken met andere kunstvormen in de regio. Circus Amersfoort wil zich richten op het benutten van circus als kunstvorm en sociale activiteit voor kinderen en jeugdigen in situaties met een bijzondere uitdaging (zoals in wijken waar de sociale cohesie versterkt moet worden of in asielzoekerscentra, jongeren met een beperking). 

Waarom Circus?
Circus is leuk. Circus is spannend. Circus is bijzonder en iedereen kan het. Je hoeft niet lenig te zijn of sportief. Iedereen die gewoon aan de gang gaat met circus, staat binnen de kortste keren als artiest in de piste. Iedereen kan leren om op een grote bal te lopen of bij een ander op de schouders te staan. Er is altijd een techniek die bij je past. In het circus staat plezier maken centraal. Circusartiesten doen géén wedstrijden, maar werken samen en zorgen met elkaar voor een mooie voorstelling. Circuskunsten leer je snel, maar als je wilt is er altijd nog meer te leren en nog meer… als je wilt zijn er geen grenzen.

Komt u een keer langs?[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][td_block_image_box custom_title=”Advertenties” separator=”” height=”100″ display=”vertical” image_item0=”26604″ image_title_item0=”Uw advertentie hier? Klik en mail ons!” custom_url_item0=”mailto: redactie@circusweb.nl” open_in_new_window_item0=”true” horizontal_separator_item1=”” horizontal_separator_item2=”” horizontal_separator_item3=”” tdc_css=””][td_block_8 custom_title=”Jeugdnieuws” category_id=”13″][vc_widget_sidebar sidebar_id=”td-default”][/vc_column][/vc_row]