28 november 2022

Alfredo Lorenzo presenteert gevaarlijkste illusie ter wereld

Mijn familie weet van mij dat ik een hele slechte ben in het bewaren van geheimpjes, dus het is een wonder dat ik het zo lang stil heb kunnen houden.

Ik was samen met mijn vriendin Bep maanden geleden al uitgenodigd om THE BIG SHOW met Ruben Nicolai mee te maken. In die show was Alfredo Lorenzo te zien, en daar kwamen we voor. Pas deze zaterdag 3 december is het zover, hij zal in deze show te zien zijn die om 20.00 uur begint. Heel Nederland gaat dan ontdekken wat wij in de circuswereld al een tijdje weten, de indrukwekkende magische kunsten van Alfredo Lorenzo Beautour, een ware circusprins!

Ook Alfredo Lorenzo heeft het al die tijd stil moeten houden, maar eindelijk mag hij het bekend maken. Terwijl hij vanaf 2 december al begint in Duitsland bij het Köln Weinachts Circus van Ilja Smitt en daar zijn DRILL OF DEATH presenteert, moet Nederland er nog mee kennis maken. Dat gebeurt dus die 3e december.

De Drill is een levensgevaarlijke illusie die ook gigantisch groot is. Hij laat zich erop vastbinden, het publiek houdt de adem in, want het is niet alleen de grootste illusie ter wereld, maar ook het meest gevaarlijke, laten we ons vertellen. U snapt het al, uiteindelijk overleeft hij het, maar vraag niet hoe. Bekijk het as. zaterdag op tv, of maak een uitstapje naar Keulen om het in levende lijve mee te maken. Alfredo, we zijn weer supertrots op jou!