circusschool de hoogte, ballopen

Circusschool De Hoogte heeft al sinds 1977 de toevoeging Academie of Circusarts achter de naam. En dat betekent dat deze school meer is dan een jeugdcircus, meer een opleiding, vandaar dat de circusweb redactie heeft gemeend deze organisatie neer te zetten bij het groepje waar ook Codarts en AcaPa in staan.

 

Codarts, hbo opleiding voor circusstudenten

Codarts,  Circus Arts

trainingsruimte codarts

Sinds het schooljaar 2006-2007 heeft Codarts de opleiding Circus Arts die zich compleet richt op het nieuwe Circus. Circus is een kunstvorm die niet meer weg te denken is uit de samenleving en die bovendien helemaal hot is! Net als de circusopleiding die staat voor durf, integratie en vernieuwing.

Acapa (br), circus in een nieuw jasje

Fontys TilburgSinds meer dan twintig jaar wordt er weer meer leven geblazen in circuskunsten als een authentieke kunstvorm die wordt verfraaid met de kunst van optreden en fijne kunsten. Modern circus, traditioneel circus in een nieuw jasje.

 

Haarlem, Kennemerland

HAARLEM - Van Jeugdcircus Kennemerland is nog niet zoveel te vinden op internet. Gelukkig hebben ze een facebook pagina.  Jeugdcircus Kennemerland bestaat ongeveer 7 jaar....

Zandvoort Acro Fantasy

TwoB

Pellikaan Kindercircus

Pinilotta