Santelli aanwezig op Tellerlikkerfestival

  • VRIJDAG 14 SEPTEMBER T/M ZONDAG 16 SEPTEMBER

WINSCHOTEN – Het nieuwe theaterseizoen wordt voor de vierde keer op rij ingeluid met het Tellerlikker Festival. U wordt getrakteerd op gratis optredens en voorstellingen. Het festival start op vrijdagavond met een seizoenspresentatie met previews van voorstellingen voor het aankomende seizoen. De seizoenspresentatie begint om 19.30 uur en iedereen is hierbij van harte welkom. Wilt u hierbij aanwezig zijn, meldt u dan aan via marketing@indeklinker.nl.

Op zaterdagmiddag (13.00 – 17.00 uur) zijn er op de begane grond gratis voorstellingen voor de jeugd, zoals de voorstelling Dikkie Dik en de Taart. Op de 1ste verdieping is het één grote kinderspeeltuin met schmink, robotjes programmeren, Kikker Kunst Speeltuin, een grote knutseltafel, verkleden, en noem maar op. In de Rabozaal worden optredens verzorgd door het Kunstencentrum en op de tweede verdieping houdt het Kunstencentrum een Open Dag. Op het plein voor De Klinker is Circus Santelli present. Er zijn allerlei circusattributen aanwezig waarop kinderen zich uit kunnen leven. Leerlingen van Circus Santelli laten daarnaast een aantal losse acts zien.

Op zaterdagavond (20.15 uur) verrassen we inwoners van Oldambt met een gratis voorstelling, namelijk ‘The Inevitables’ van Het Groot Niet Te Vermijden. U mag deze voorstelling gratis bezoeken. Wel dient u hiervoor kaarten te reserveren. Dit kan vanaf dinsdag 28 augustus via de website indeklinker.nl.

Op zondagmiddag (13.00 – 17.30 uur) kunt u in de Grote zaal genieten van optredens van koren en orkesten (Botanica Singers, Nieuw Leven, Blue Happy Bacon, For fun, DOK & Boven Wotter). De Rabozaal wordt omgetoverd tot een gezellig muziekcafé. Hier treden o.a. op Frans O, Multivocaal, Sproakwotter, Fath (Ierse muziek) en een Harbour Jazz Selection.

Het festival is gratis toegankelijk.

Organisatie: Cultuurhuis De Klinker

Locatie

Cultuurhuis De Klinker 
Mr. D.U. Stikkerlaan   251 
9675DG   Winschoten 

tel  0597700270
info@indeklinker.nl

De kassa is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 11.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur.
Ook is de kassa een uur voor aanvang van elke voorstelling open.
Via de website kunt u 24 uur per dag kaarten bestellen.