No Recess eenwielerevenement

roosseegersALPHEN – BRABANT – Roos Seegers organiseert op 15 april een urban eenwielerwedstrijd waarbij 2 verschillende wedstrijden zullen zijn. Namelijk trial en hoogspringen. Om 13:00 begint de uitleg van het trial parcours en daarna zal het trial wedstrijdje van start gaan. De hoog spring wedstrijd begint rond 15:30 uur. Tussen de wedstrijden door is er ruimte om vrij te oefenen. Om 17:15 uur zal de prijsuitreiking van beide wedstrijdjes plaatsvinden. De kosten van deze dag zijn 7,50 per persoon(deelnemers). Als je ook graag wil komen fietsen maar niet mee wil doen aan de wedstrijdjes kan dat. De kosten hiervan zijn 5 euro. Er kunnen in totaal 25 deelnemers & 10 niet deelnemers komen vol is vol. (Ouders kunnen vrijblijvend komen kijken) Je kunt vooraf een plekje bij mij vast zetten door Roos Seegers een privé bericht te sturen. (bij inschrijven betalen) Ook voor de kinderen die bezig zijn met het springen is dit super leuk. Je kunt van andere deelnemers tips krijgen! En je kunt zien wat je allemaal met de eenwieler kunt doen.

Waar: Stationstraat 67 Alphen NB
Van: 12:30 tot 17:30
Kosten: 7,50 per persoon (deelnemers die meedoen aan trial& high jump)
Kosten: 5,00 per persoon (om mee te doen en dingetjes te leren)
Maximaal 25 deelnemers & 10 niet deelnemers!

Bij het trial parcours is het verplicht om een helm en kniebescherming te dragen. Bij het hoogspringen is alleen een helm verplicht. Verdere bescherming is niet verplicht maar mag natuurlijk wel.

Roos Seegers is ook op zoek naar vrijwilligers om te helpen bij het trial parcours. Wanneer er te weinig vrijwilligers zijn zal het trial wedstrijdje niet door kunnen gaan. Stuur ook hiervoor een privé bericht.