Cirque Eloize komt naar Carré

Het is Carré gelukt om iD van Cirque Éloize nogmaals naar Nederland te halen: van 27 juli tot en met 7 augustus 2016 staat dit spektakel nog één keer in Carré.

Lovende woorden bij pers en publiek vorige zomer, toen de 15 jonge topartiesten van Cirque Éloize eindelijk Nederland aandeden om hun kunsten te vertonen. Hun show iD, had al ruim 1 miljoen bezoekers in meer dan 20 landen versteld doen staan en bleek na een wereldtournee van ruim 7 jaar nog steeds spraakmakend.

cirqueeloize-meisjewielZo schreef de Volkskrant: “Zelden, of misschien wel nooit, stond er zo’n overweldigende, artistiek hoogwaardige circusvoorstelling in Nederland.”

Cirque Éloize’s iD is zo’n voorstelling die je gezien moet hebben, net als de eerste shows van Cirque du Soleil en de Blue Man Group. Dezelfde extase en euforie, passend bij de tijdsgeest van nu. iD van Cirque Éloize is een uitgebalanceerde mix van topacrobatiek, urban dance en hightech videoprojecties. Een adrenalinerush met een vleugje West Side Story straatromantiek. Adembenemend, beeldschoon en poëtisch.