Lofzang op Kerstcircus Groningen

GRONINGEN – Ruben Kleine nam eerste kerstdag de trein naar Groningen en belandde bij Circus Renz Berlin. Wie Jan Hoekstra nog eens wil meemaken als spreekstalmeester moet maar gauw nog eens komen kijken. 

foto’s Joop van der Lei of van pr Renz Berlin, Robin Legdeur, Gewoon Eus Foto’s met toestemming van het circus overgenomen .

Wie even geen tijd heeft gehad voor het kerstdiner kan bij het Kerstcircus Groningen zich nog flink tegoed doen. In de voortent Gluhwein, warme broodjes, warme chocolademelk en voor de snoeperds suikerspin en popcorn.

“Ik ben blij dat ik Jan Hoekstra nog een keer kan zien presenteren. Op 1 januari stopt hij ermee omdat hij het niet meer kan combineren met zijn werk. Sfeerverhogend was het smartlappen optreden van Johnny Bach speciale ere gast om echt in de kerst stemming te komen. Johnny is in Duitsland en Engeland heel populair. Hier een song van hem”. 

https://www.youtube.com/watch?v=exB8lob_kdQ

“Traditioneel wordt het publiek bij Renz Berlin opgezweept met de bekende Renz Mars. Johnny Bach sloot daar opaan met nog wat kerstliederen die hij zelf gecomponeerd heeft. En natuurlijk was ook hier in Groningen een heuse kerstman waarna de show los ging”.

foto van Sarina Renz.“De speciale kerstuitvoering van Renz Berlin scheelt niet veel met het programma in het seizoen. Zo zagen we Bernhard jr. met zijn hondjes. Clown Frenky was weer even terug met een act met Bernhard jr. en een boksbal. Het publiek reageerde niet erg enthousiast op deze act. Verder zagen we Enrico Frank met een paardenact en luchtacrobatiek van Lavinia Renz. Sarina Renz is even niet in de piste omdat zij weer de kersverse moeder is geworden van een circusprinsje genaamd Delano Alexandru, gefeliciteerd Sarina! Een wolk van een baby”.

“De fam. Vassilenko toonde een prachtige fietsact en antipode en kon ook nog jongleren. Natuurlijk genoten wij ook van de optredens van de dieren, de prachtige Friese en Arabische paarden, de kamelen en pony’s. En de speciale diabolo act van Ezra Veldman”. 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”41″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”600″ gallery_height=”400″ cycle_effect=”toss” cycle_interval=”10″ show_thumbnail_link=”1″ thumbnail_link_text=”[of klik hier]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

“De grande finale was weer indrukwekkend, met vuurwerk, en weer een mooi lied van Johnny”.
Ruben heeft genoten van de gezellige show met humor, waar hij het echte kerstgevoel beleefde. Tot 1 januari kunt u nog afscheid nemen van Jan Hoekstra, daarnaast kunt u nog tot 7 januari het kerstcircus bezoeken.