Voelen aan de buik van Jofri

Voelen aan de buik van Jofri

clownjofri

Normaal is het privilege van het voelen aan de buik van Jofri geheel voorbehouden aan Brenda, de vrouw van Jofri, maar op 22 december mogen bezoekers van Wintercircus Hanson dit ook. Waarom? Het maakt onderdeel uit van de eerste circustheatervoorstelling voor mensen die blind of slechtzien zijn. Komt het zien, komt het horen, maar ook komt het voelen!
Samen met Stichting Komt het Zien! maakt Wintercircus Hanson de voorstelling ‘Griezelig Goed!’ toegankelijk. Het begint met een uitstapje op het voelplein in de foyer van het theater. Hier zijn maquettes van het decor en rekwisieten en kostuums uit de voorstelling. Artiesten en medewerkers van het Wintercircus geven uitleg. Tijdens de voorstelling is er live audiodescriptie. Verslaggevers Angelique en Hilbert vertellen je alles. Geniet, griezel en lach… je hoeft helemaal niets te missen!

maquetteNa afloop kun je meedoen met een ‘meet & feel’ met de artiesten. Hoe dik is artiest Jofri nou écht? Komt het zien, komt het horen is exclusief te zien:
22 december 13.00 uur Oss Theater De Lievekamp
27 december 19.30 uur Nieuwegein De Kom
30 december  19.45 uur Hoofddorp Schouwburg De Meerse
3 januari 16.30 uur Groningen Martiniplaza

11 januari 10.45 uur Delft Theater de Veste
het voelplein opent 45 minuten voor aanvang – de voorstelling duurt 1 uur – na afloop meet & feel met de artiesten familievoorstelling (vanaf 6 jaar) speciaal voor publiek met een visuele beperking en hun familie geleidehonden zijn welkom meer informatie over de voorstelling: www.circusvoorblinden.nl meer informatie over Stichting Komt het Zien: www.komthetzien.nl