Na het grote succes van het wintercircus afgelopen jaar, komt het Tilburgs Winter Wonder Circus met een 2e editie terug naar circusstad Tilburg. Op evenemententerrein het Laar wordt van 25 januari tot en met 3 februari een spiksplinternieuwe show gepresenteerd, in een heerlijk verwarmd tentencomplex.

Bij de laatste editie puilde de tent uit, voorstellingen in de weekenden waren steevast uitverkocht. Daarom is besloten, dit jaar met een grotere tent naar Tilburg af te reizen. Bijna 1000 personen kunnen nu plaatsnemen op comfortabele kuipstoelen en genieten van een geheel nieuw circusprogramma. Kevin van Geet, de jongste circusdirecteur van Europa, is er weer in geslaagd om een fantastische voorstelling voor de hele familie samen te stellen.

Dieren de hoofdrol in Winter Wonder Circus

Dit jaar spelen dieren een hoofdrol. Het circus viert wereldwijd haar 250 jarig jubileum, en de paardennummers waar het circus destijds mee begon, komen nu meerdere malen terug in de show. Zo presenteert Marlon Zinnecker zijn acht Friese hengsten in vrijheidsdressuur (afgelopen jaar onderscheiden op het internationale circusfestival in Frankrijk), kan men genieten van Arabische volbloedhengsten en ondeugende minipony’s.
De bekende familie Donnert toont de oeroude kunst van het jockeyrijden, acrobatische toeren op de rug van ronddravende paarden. Het hoogtepunt is een salto achterwaarts van paard naar paard!

Première

Naast paarden, ook de piste vrij voor verschillende andere dieren. Nadja Scholl laat zien wat ze haar vrolijke groep honden heeft bijgebracht, en Roman presenteert een grote kudde van zes Siberische steppekamelen. Deze jonge kamelen treden voor de eerste keer op in Nederland en beleven in Tilburg hun première.
In de 2 uur durende show kan natuurlijk ook worden genoten van internationale acrobaten in de nok van de circustent, razendsnelle jongleurs, clowns en elegante koorddanseressen. Met een ultramoderne lichtinstallatie en live zang bij opening en finale, is het circussprookje compleet. Laat u verwonderen door de magie van het Nederlands kwaliteitscircus!

Voorstellingen

De voorstellingen worden zowel in de middag als avond opgevoerd, en zijn te bekijken op de volgende data:
Vrijdag 25 januari om 19.00, zaterdag 26 januari om 15.00 & 19.00, zondag 27 januari om 12.00 & 16.00, woensdag 30 januari om 16.30, vrijdag 1 februari om 19.00, zaterdag 2 februari om 15.00 en 19.00, zondag 3 februari om 12.00 & 16.00
De kaartverkoop gaat hard, wilt u zeker zijn van een plaatsje is het aan te raden kaarten vooraf te bestellen via de website, bij de Jamin in de Heuvelstraat, PLUS Lutz in de Heyhoef of vanaf een uur voor aanvang aan de circuskassa. Kaartjes zijn verkrijgbaar vanaf € 14,00 of te bestellen met de Tilburgse Meedoenregeling!