Het circusgevoel kun je natuurlijk bij uitstek beleven in een grote circustent op een terrein met alle toeters en bellen, maar dat is zeker niet de enige plaats om je in een circus te wanen. Met leuke, uitdagende en gevarieerde workshops trekt De Leeuw Circusevents door het land om jouw evenement, vergadering, feest of bijeenkomst net dat beetje meer te geven. 

Jong geleerd, oud geleerd…

Met de jongleerworkshop Zakendoen met ballen wordt een actieve onderbreking aangeboden tijdens een dag vol vergaderen of andere belangrijke bijeenkomsten. Even je aandacht op iets heel anders, even heel wat andere ballen in de lucht houden. In kleine stapjes wordt deze ogenschijnlijk moeilijke vaardigheid aangeleerd, zodat je na een kwartier al met drie ballen in de weer bent! Deze uitdaging is moeilijk te weerstaan en met een beetje doorzettingsvermogen heb je het jongleren onder de knie en de ballen in de lucht.

Familiecircus

De compacte, energieke, leuke en betaalbare jongleerworkshop is ook nog uit te breiden met andere circusdisciplines als koordlopen en borden draaien en is niet alleen geschikt voor het zakenleven, maar ook heel leuk als onderdeel van een vriendenuitje of familiedag. Stel je voor: een circusvoorstelling waarin jouw familie, collega’s of vriendengroep het middelpunt zijn.

Voor iedere gelegenheid een activiteit

Sinds enige tijd heeft De Leeuw Circusevents de handen in een geslagen met 1001activiteiten.nl om de succesvolle jongleer- en andere circusworkshops breed aan te bieden in Nederland. 1001actviteiten.nl bundelt een zeer groot online aanbod van activiteiten voor iedere gelegenheid die je maar kunt verzinnen. Hun motto luidt dan ook: ‘Voor elke gelegenheid een activiteit!’ Zo kan De Leeuw Circusevents een groot publiek bereiken en kan iedereen via 1001activiteiten.nl een of meer leuke circusworkshops boeken.

Alle informatie bij elkaar

1001activiteiten.nl geeft een overzicht van de mogelijkheden voor deze leuke jongleerworkshop en andere circusvaardigheden. Op iedere gewenste locatie voor grote of kleine gezelschappen. Prijzen, duur en andere extra’s, je ziet het in één oogopslag op de overzichtelijke website. Een leuke circusactiviteit vinden en boeken was nog nooit zo gemakkelijk.

Alles voor een circusevent op maat

De Leeuw Circusevents heeft alles in huis voor het thema circus. Naast de jongleer- en circusworkshops wordt er maatwerk geleverd voor circusfeesten, circusverhuur en circusartiesten. Voor bedrijfsfeesten, teambuildingsessies, personeelsbijeenkomsten, schoolactiviteiten en familie en vriendengroepen op iedere gewenste locatie,.. of in een echt circus.