Binnenland
4 juli 2024

Word maker voor een dag – Laat je act zien aan professionals en publiek!

TENT huis voor hedendaags circus in Amsterdam lanceert een open call voor circusmakers met hun praktijk in Nederland.

Voor de zestiende keer is het podium van Back to Base een vrijplaats voor artiesten die een act of fragment van maximaal tien minuten willen testen voor publiek en professionals. Men beperkt de benodigdheden op het podium tot een minimum, de focus ligt op artistieke kwaliteit en inhoud: Back to Base.

(Foto door: Jona Harnischmacher).

TENT roept circusmakers op die al even bezig zijn, net zijn afgestudeerd of nog in opleiding zijn. Ook podiumkunstenaars met affiniteit met circus zijn welkom. Iedere deelnemer aan het open podium ontvangt een dag gage (CAO conform) en reiskostenvergoeding.

Bij twijfel over de technische criteria, kun je contact opnemen met Silvy Hendriks, silvy@tent.eu.

Meer informatie vind je op deze website.

TENT huis voor hedendaags circus is een productiehuis. Zij vormen een hechte community met hun makers en zetten zich in voor een bloeiend circusklimaat. TENT stimuleert en steunt circustalent in Nederland in verschillende stadia van hun ontwikkeling.

  • BACK TO BASE #16 • 12 Oktober, 2024
  • LOCATIE Podium Likeminds, Amsterdam
  • DEADLINE Sep 19, 24:00
  • SELECTIE Week 39
  • GOOGLE FORM

Als je je aanmeldt, zorg er dan voor dat je aanwezig kunt zijn op 12 oktober, zowel overdag als ’s avonds. Het formulier kan in het Nederlands of Engels worden ingevuld. In geval van selectie worden de ingezonden teksten en foto’s – in overleg – gebruikt als basis voor de promotie van Back to Base #16.