Alweer voor de 26e keer  toont het Wintercircus Apeldoorn u komende kerstperiode een topprogramma. Al jarenlang behoort dit circus, in handen van producent Emanuel Horwood, tot de topproducties van Nederland. Enkele jaren geleden besloot  het management team middels een duidelijk plan, een missie en visie te ontwikkelen. Een professionele aanpak die zijn vruchten afwerpt.

Met een praktisch uitverkochte speelweek in 2018, worden in 2019 extra avondvoorstellingen geïntroduceerd om het vele toestromende publiek een plek te bieden. Om ook de horeca verder te laten groeien, is men dit jaar een samenwerking aangegaan met De Jager- Bakker Funfoods & Catering. Doen waar je goed in bent, is het motto! En dan kunnen deze mensen.

Net als bij de medewerkers van het Wintercircus staat gastvrijheid hier op nr. 1. Snelle, vriendelijke bediening, een praatje en een uitgebreid aanbod van (warme en koude) lekkernijen en dranken. Alles is aanwezig.

Voor de firma de Jager is het, na de werkzaamheden voor het Groot Kerstcircus Den Haag, Wintercircus Utrecht en de jaarbeurs Utrecht, nu eens een thuiswedstrijd, omdat zij zelf in Apeldoorn gevestigd zijn.

In de sfeervol aangeklede foyertent zal de prachtige buffetwagen, met rode pluche en kroonluchters, zeker niet misstaan.

U bent uiteraard van harte welkom tijdens het Wintercircus Apeldoorn van 24 tm 30 december op Winkelcentrum de Voorwaarts te Apeldoorn.

Voor kaarten: naar de website

Ruim assortiment. Foto: Funfood