13 december 2022

Winter Circus Meppel

Vince van Lent en Kitty Hagen presenteren het Winter Circus Meppel met een circus in de stijl van een Gipsy festival in vintage stijl. Wees er snel bij want het circus is maar vcan 28 tot en met 30 december op het Bleekerseiland  in Meppel.
https://www.youtube.com/shorts/yGwHYWzPCc0

Prijzen

Entree Tribune
Eur 15,00 p.p. volwassenen en kind

Entree Loge (stoelen rondom de piste)
Eur 20,00 p.p. volwassenen en kind

Kosten online reserveren via ticketservice
Eu 1,00 per ticket extra
Tickets >


Per voorstelling zijn er: 275 plaatsen op de tribune beschikbaar en 45 stoelen (loge) rondom de piste. Reserveren online kan tot 1 dag voorafgaand aan de voorstelling van uw keuze, Hierna is het mogelijk aan de Circus kassa. Kassa is open 1 uur voor opening terrein, ALLEEN CONTANT!

Let op… Op is op.. dus wilt u zeker zijn van een plaatsje, reserveer tijdig uw tickets. * tribune plaatsen zijn vrije plaatsen * loge plaatsen worden geplaceerd

Aanvang voorstellingen 12.30 en 15.30 uur, duur circusshow 1 x 60 minuten

Vooraf op het circusterrein:
Op vertoon van ticket kan men 1 uur vooraf aan de voorstellingen het terrein betreden, hoe leuk is dat! Tante Guanita en haar familie bezorgen u een gezellig onthaal en je waant je gelijk in Gipsy sferen. Een Gipsy vintage festival met foodtruck en vermaak van kunstenmakers die hun kunsten vertonen met o.a. jongleren, goochelen, steltenlopen. Leuke doe dingen zoals de wiebelladder, schminken, circusmaterialen om zelf uit te proberen, sjoelen en nog veel meer! Komt het zien, maar vooral komt het beleven!

Attracties, doe-dingen en vermaak is gratis
Foodtruck: hotdogs, poffertjes, popcorn, snoepzak, chips en frisdranken, graag contant!

De voorstelling:

Tante Guanita ontvangt u als bezoeker in haar verwarmde knusse en gezellige Circustent.

Een Circus Theater programma met passie gepresenteerd rondom een verhaal. Voor de grote maar ook voor de kleine mens een echte beleving waar humor, spanning en romantiek in een aangenaam tempo wordt afgewisseld.

Alle artiesten vormen één grote zigeunerfamilie die na een dag hard werken terugkeren naar het zigeunerkamp. Zigeuner koningin Guanita zwaait de scepter! Vincenzo, Do de Don, Luna Destiny Henna da Silva Virgilío, Pascalles, Berlboth, Paskinel en misschien vergeet ik nog wel iemand … nemen u als bezoekers mee en geven u een kijkje in het leven van hun reizend bestaan. Humor, verdriet, muziek, dans, typische zigeuner tradities en de vele kunsten van de familie zorgen voor de juiste sfeer en het publiek die direct in de juiste stemming geraakt.

Wij bezorgen u een geweldige middag met circus en variété acts, enthousiasme en gezelligheid. Uw applaus is onze beloning! Laat u verrassen door een koorddanser, magic met goochelen en illusies met verdwijnen en verschijnen, spectaculaire luchtacrobatiek, messenwerpen, een draaiend rad, humor met slapstick en rariteiten, jongleren en diabolo, een evenwichtskunstenaar op een ladder, een stoere dame die danst over glas en loopt over zwaarden, een mooie vuurshow. Wij doen al onze kunstjes zelf en zijn een Circus zonder dieren. Na afloop bedanken wij u persoonlijk voor u komst en natuurlijk mag u met ons op de foto!