Het spannende circusavonturenboek van Clown Frenky en Frank wordt wegens succes opnieuw uitgegeven en is weer verkrijgbaar! Sla gauw je slag voor hij weer is uitverkocht, een megaleuk boek voor kinderen vanaf 3 jaar, maar ook nog spannend voor de wat grotere kinderen. 
Clown Frenky ken je misschien wel, als je bij Circus Alexander bent geweest, of bij het Groot Kerstcircus Den Haag waar hij de show steelt met zijn grappen en grollen. En misschien ken je hem ook nog van Circus Herman Renz.

Clown Frenky gaat tegenwoordig solo en dat is te lezen in een spannend kinderboek volledig geschreven door Clown Frenky. In het boek “De wereld van Clown Frenky & Frank kun je genieten van zijn avonturen met de circusdirecteur, een burgemeester, een journalist, een politieagent… op een familie Knots achtige wijze allemaal uitgebeeld door dezelfde persoon: Clown Frenky. Een boek met een educatieve inslag. 

 Mijn eigen kleinkinderen kunnen er geen genoeg van krijgen en blijven hem constant doorbladeren. Zeker omdat ze Frenky in levende lijve hebben gezien is het een extra leuk boekje. 

De wereld van Frenky en Frank 1 het eerste avontuur van Frenky en Frank
De wereld van Frenky en Frank 1 het eerste avontuur van Frenky en Frank
Het eerste avontuur van Frenky en Frank
Score 5.0 van 5 sterren.
€10,-
4 – 5 dagen
Klik om dit product op bol.com te bekijken