Verleidelijk programma in aantocht.. 

Festival Circolo komt eind deze week met een verleidend tweede deel van het programma. Maar liefst 10 extra producties van jonge, nieuwe makers in de tent Verleiding! Een tent die mede mogelijk gemaakt wordt door het Prins Bernhard Cultuurfonds. Van bizarre betoveringen tot aan lieflijke poëzie. Hieronder alvast een tipje van de sluier, vier producties van artiesten die in Tilburg bij ACaPA geschoold zijn:

 
 
Een kleine beurs? Festival Circolo doet mee aan Geef een Toegift, een initiatief van de Verenigde Podiumkunstenfestivals. We vragen ons publiek een extra kaartje te kopen voor mensen die dat zelf niet kunnen betalen. Voor de verspreiding van deze vrijkaarten werkt Festival Circolo samen met Quiet Community Tilburg en Stichting de Vrolijkheid.

En er is nog meer… 

     
Bijdrage fondsen 
Festival Circolo krijgt veel steun van verschillende kanten. Dat is nodig want het festival is een kostbaar project en we willen de kaartjes betaalbaar houden. Vorige week tekenden Circolo en BrabantC een partnerovereenkomst. Verder krijgen we steun van de gemeente Tilburg, de provincie Noord-Brabant, het Fonds Podiumkunsten het VSB fonds, Fonds 21,Prins Bernhard Cultuurfonds, Stichting Dioraphte én Cultuuralliantie Tilburg! Heel veel dank voor die steun!
    

Cookaholics

De keuken van een goed restaurant net een circuspiste.De keukenpiste van Festival Circolo wordt bemand door Cookaholics, wereldberoemd in Tilburg en omstreken. Ze laten hun gasten steeds weer versteld staan van creatieve culinaire verrassingen. 
Een voordelig avondje uit? Neem dan een Circus diner arrangement!