Home Jeugdcircus Vakantiecircus in Barendrecht

Vakantiecircus in Barendrecht

458

BARENDRECHT – Kinderen tussen de 9 en 13 jaar kunnen zich in Barendrecht opgeven bij CircusKunst voor het maken van een circusvoorstelling.

CircusKunst voorstelling voor en door kinderen van 9 t/m 13 jaar

 

NapPas

De herfstvakantie komt er weer aan. Voor alle kinderen in Barendrecht en omstreken organiseert CircusKunst dan het vakantiecircus. Ben je op donderdag, vrijdag en zaterdag in de herfstvakantie thuis en heb je zin om wat leuks te doen? Kom dan meedoen!

Meedoen aan het vakantiecircus kost 10 euro. Daarvoor kom je 2 ochtenden oefenen en mag je meedoen met de voorstelling. De oefeningen vinden plaats onder leiding van de docenten van het jeugdcircus in een gymzaal in Barendrecht. Inschrijven kan tot maandag 16 oktober door een mail te sturen naar info@circuskunst.nl. (30 plaatsen, vol=vol).

Circuskunst

Op donderdag 19 oktober en vrijdag 20 oktober worden de circuskunsten geoefend. Op zaterdag 21 oktober zal er een echte voorstelling voor ouders en alle andere belangstellenden worden gegeven. Zo gaan de kinderen ballopen, koorddansen, jongleren, eenwielfietsen en nog veel meer.

Vakantiecircus

Het vakantiecircus is een van de activiteiten van CircusKunst. In augustus 2005 is de stichting Centrum voor CircusKunst (kortweg CircusKunst) opgericht. Jeroen van der Lee en Nathalie van der Linden die toen de initiatiefnemers waren staan nog steeds aan de basis van alle circusactiviteiten. Wat toen begon met een aantal circuslessen voor kinderen is inmiddels groot uitgegroeid. De stichting geeft allang niet meer enkel circuslessen. U kunt CircusKunst ook kennen van lessen in het onderwijs, het pietenhuis, equilibre en andere activiteiten. Daarnaast ziet u CircusKunst vaak op grote evenementen.