Ieder jaar zorgt jeugdcircus Il Grigio ervoor dat er meer dan 20.000 mensen binnen 14 dagen gelokt worden naar een circusshow in Haaren. Hoe ze dat doen? Misschien moet je zelf maar eens gaan kijken tussen 14 en 29 juli. Een prof circusshow mag jaloers worden op deze bezoekcijfers. 

Dit jaar brengt Il Grigio de show “UNIVERSO”. Samen met austronaut Silver wordt het publiek meegenomen op ruimtereis. Ben jij ook zo benieuwd naar het leven op andere planeten? Riemen vast en maak je klaar voor onze spectaculaire show vol spannende, mooie en grappige verrassingen!

De show
De show draait van 14 juli tot en met 29 juli 2018 dagelijks om 14:00 uur en duurt (inclusief pauze van ± 20 minuten) uiterlijk 2,5 uur. Extra voorstellingen op dinsdag en donderdag om 19:00 uur. De zaal en kassa zijn 1 uur vooraf aan de show geopend.

20.000 belangstellenden die er ieder jaar weer geen genoeg van kunnen krijgen, dat betekent dat als je zeker wilt zijn van de show, je op tijd een kaartje moet gaan boeken, wil je niet te maken krijgen met een uitverkochte voorstelling. Zet de datum 11 juli maar alvast in je agenda, want dan kun je reserveren. 

 

Voor algemene vragen: info@ilgrigio.nl