7 mei 2023

Uitvaartdienst Ferry Torrez

Vrijdag 28 april 2023 overleed Ferry Torrez. Een gebeurtenis die de Nederlandse circuswereld de afgelopen dagen enorm bezighield. Maandag 8 mei 2023 wordt Ferry gecremeerd: de uitvaartdienst start om 13.45 uur. Deze is online live te volgen.

In overleg met Ferry’s familie deelt Circusweb hieronder de livestream-locatie van de dienst.

Link naar de dienst: https://pci-webcast.nl
Plechtigheid ID: 146097
Wachtwoord: p8yqq9pmx4bj

In overeenstemming met Frank Torrez (Ferry’s vader) deelt Circusweb eveneens een verslag van de dag. We wensen Ferry’s familie, vrienden en kennissen veel sterkte en hopen dat er maandag op een mooie manier afscheid genomen kan worden.

Voor bezoekers die op locatie de dienst bijwonen:
Na de uitvaart is er een doos in de ontvangstruimte te vinden. Hier kan (in plaats van bloemen) in gedoneerd worden. Deze donaties gaan naar diereninrichtingen waar Ferry goed contact mee had. Een van de organisaties waaraan gedoneerd wordt, is My Own Little Zoo.

Videobeelden
Zoekwerk op YouTube leverde nog enkele mooie video’s van Ferry Torrez op.
Zo besteedde AT5 aandacht aan het overlijden van Torrez middels deze video.

Ook online te vinden: deze mini-documentaire van circa acht jaar geleden. Een uitspraak van Ferry in die video: “Mensen vragen wel eens: wat ben je nu eigenlijk? Reptielenman of artiest? Maar ik ben gewoon schoonmaker, want ik denk dat zeventig procent van mijn werk uit schoonmaken bestaat”.