Justin Golstein, veel circusfans hebben al eens van hem gehoord. De zoon van Robert Ronday die het zo goed doet met zijn illusies. Hij zal in Helmond en Haarlem te zijn in het circusprogramma van zijn vader. En zeker niet omdat het het zoontje is van de spreekstalmeester, puur vanwege zijn kwaliteiten waarmee hij inmiddels landelijke bekendheid heeft gekregen. 

Justin heeft geïnvesteerd in zijn eigen pr en daar zijn schitterende foto’s van gemaakt, zoals de foto die hier boven staat afgebeeld. Hij verscheen zaterdagochtend op Facebook en natuurlijk is het dan mijn automatische reactie dat ik dit soort leuke dingen deel voor mijn 3365 volgers en fans. Tot mijn grote verbazing werd het delen tot twee keer geweigerd door Facebook. Ik was met stomheid geslagen. Toen besloot ik de foto wat nader te bekijken. Een beetje sinistere foto, dat wel, in een of andere kolenkelder, een kist waarin een mens opgesloten kan zitten, wat los slingerende kettingen en een futuristisch pak met borstplaten. Een illusie act? Een SM opname waarin de kettingen zo een buitengewoon boeiende rol gaan spelen… of een Houdini achtig tafereel dat ook zo bij Hans Klok in de show kan. Je kunt met deze prachtige plaat, bijna kunst, alle kanten op. Toegegeven, de plaat hiernaast heeft een wat lievere uitstraling.
Dan maar eens googlen naar Justin. Wellicht dat Feestboek hierdoor in verwarring is geraakt? Een bijna naamgenoot die 10 jaar mag gaan prakkiseren over zijn te grote liefde voor te kleine kinderen terwijl hij over donder en bliksem redeneerde? 
Enfin, ik ben benieuwd of facebook snel opheldering biedt, daarom nog maar eens een poging om zo het bericht de wereld in te slingeren via mijn pagina’s, wie weet gaat het dan lukken. 

Commentaar via Facebook
530 totaal aantal bezoekers 1 bezoekers vandaag