Helmond –  Er stond al eerder een bericht over het Sinterklaas Circus Helmond op Circusweb, maar graag maken wij iedereen er nog even op attent dat het Circus nog tot en met 4 december te bezoeken is, en er zijn nog kaarten beschikbaar. 

Zie ook de website 

Na het overweldigende succes van 2019 is er ook dit jaar wederom besloten om de Circustent bij het kasteel op te bouwen. Natuurlijk worden de protocollen t.b.v. de corona beperkingen doorgevoerd en kan iedereen op een veilige manier van de voorstelling genieten. Er is geen pauze en de hele voorstelling zal 1 uur en twintig minuten duren. Alle kinderen zitten of rond de piste of bij hun ouders. In de sfeervolle Circustent met 350 zitplaatsen wordt een echt Circusprogramma geboden met spectaculaire artiesten in Sinterklaassfeer. Sinterklaas en zijn Schoorsteen Pieten in de hoofdrol zullen dit jaar een meer prominente rol in het programma krijgen.

Het is een GEHEEL NIEUWE voorstelling voor alle leeftijden en zal er o.a. een spectaculaire finale plaatsvinden.
Verder acrobaten, jongleurs, trapeze, vrolijke en ondeugende hondjes en natuurlijk de van Hollands Got Talent bekende Illusionist Justin Ronday met een coole show waarbij je je afvraagt is het echt of illusie ?

Komt dat zien, komt dat zien !!!! Hooggeëerd Publiek en wees erbij !