Op maandag en dinsdag 12 en 13 april om 19.30 uur doet Kindercircus Simsalabim mee aan de voorstelling Wrap it up-No Waste in het Parktheater! Een voorstelling waar diverse verenigingen aan meewerken, met als thema recyclen.

Fair Trade
Op de hele wereld wordt van alles ingepakt: je lunch, cadeaus, bagage, boodschappen of je bestellingen via internet. Dat kan vast slimmer dacht de werkgroep NO WASTE van Fair Trade Eindhoven. Zij ging op ontdekkingsreis en raakte geïnspireerd door de vele bijzondere en vaak eenvoudige oplossingen.  NO WASTE blijkt een spannende en leuke uitdaging, niet alleen voor jezelf maar nog meer voor het milieu.

In deze theatershow willen zij iedereen door middel van muziek, dans en mooie verhalen inspireren en uitdagen om mee te doen. Want no waste blijkt nog leuk te zijn ook.

Na de voorstelling is er alle gelegenheid om na te praten aan een van de dialoogtafels om samen met anderen goede ideeën te adopteren en nieuwe te bedenken. Als je zelf lekker creatief aan de slag wilt, kunt je meedoen aan één van de workshops.