Op zaterdag 21 april om 15.00 uur gaat Gewoon Anders in première in het Grand Theatre in Groningen: de nieuwe voorstelling van jeugdcircus Santelli, waarmee wij de komende anderhalf jaar rondtoeren langs theaters, festivals. Zestien jongeren tussen de 12 en 16 jaar verrassen het publiek met een afwisselende circusvoorstelling op, naast, achter, langs en met 18 houten blokken: of hokjes zo je wilt. Wat is er allemaal mogelijk als je jarenlang geoefende circustrucs ineens gaat combineren met deze spannende objecten?

Het resultaat is een afwisselende circusvoorstelling met verrassende effecten door het creatieve gebruik van de blokken. Met mooie bouwwerken, verre sprongen, hoge piramides, spannende trucs en genietende artiesten op de top van hun kunnen.

NapPas

Over de regisseur
De regie voor Gewoon Anders ligt in handen van regisseur en acrobaat Tonny Mulder. Als acrobaat en entertainer was hij jarenlang actief in het duo Mulder en Dol. Binnen Stichting STUG ontwikkelde Tonny verschillende acts. Op dit moment is hij, naast regisseur bij Santelli, als muzikant, acrobaat en speler actief met Duo Diesel uit Groningen.  

Technische topvoorstelling 
De jonge artiesten trainen tussen de zes en tien uur per week onder begeleiding van professionele trainers om Gewoon Anders tot in de kleinste details te perfectioneren. Heidi van der Veen, productieleider Santelli: ‘Deze voorstelling is één van de meest technische in jaren! Het niveau van deze groep is weer heel hoog en wat ze laten is een lust voor het oog: spectaculair en… gewoon anders!’

Praktische informatie
De voorstelling wordt 2x gespeeld, om 15.00 uur en om 19.30 uur.
Kaarten kosten €12,00, CJP/student  € 10.00 en kinderen tot 12 jaar €8,00. Kaarten bestel je hier:TICKETS

 

 

 
 
Commentaar via Facebook
921 totaal aantal bezoekers 3 bezoekers vandaag