12 mei 2022

Santelli gaat op toernee

GRONINGEN – Het gebeurt niet vaak dat een jeugdcircus een voorstelling maakt en daar dan 1,5 jaar mee op toernee gaat. Circus Santelli heeft deze plannen. Wie weet wordt het in de toekomst een trend. Zaterdag 21 mei is de premiere van de voorstelling Saltu Sensus die al een tijdje geleden is gemaakt. Nu corona weg is kunnen de plannen worden uitgevoerd. 

Saltu Sensus
Maak je op voor een bijzondere circustheater beleving waarbij al je zintuigen geprikkeld worden. Laat je meevoeren naar een bijzondere plek, waar niet zomaar iedereen belandt. Iedere zonsopgang wordt hier gevierd. De acrobatische bosbewoners toasten er dagelijks op het hier en nu met allerlei circuskunsten. Betreed samen met de aardkinderen een verscholen plek, diep in het woud, genaamd: Saltu Sensus.

De trailer

Voorstelling
In Saltu Sensus branden in het holst van de nacht knisperende vuren. Wanneer je er stiekem door de bomen gluurt, zie je de aardkinderen met zijn allen om het vuur heen buitelen. In het ochtendgloren zingen en vliegen ze met de vlinders mee. Toch zijn ook in Saltu Sensus de dagen van tijd tot tijd mistig en kil. Dan steunt de groep aardkinderen elkaar onvoorwaardelijk. Ze zijn verbonden met elkaar en tegelijkertijd met de natuur. Ze vieren de oneindige cyclus van het leven en weten dat verlies een nieuw begin betekent, dat na een winterslaap de zon staat te popelen om op te komen en dat een zaadje uitgroeit tot een wildernis.

  
  

Unieke ervaring
Geef je fantasie de ruimte en ervaar de bijzondere plek waar onze circus aardkinderen huizen. Laat je verbazen door de wervelende acrobatiek, prachtige trucs aan de Chinese paal en klap mee op het ritme van onze jongleurs. Een unieke ervaring waarin al jouw zintuigen op scherp worden gezet. Met trots presenteert Circus Santelli: Saltu Sensus

Premiere
zaterdag 21 mei 2022
15.00 uur – Première nieuwe show
19.30 uur – Avondvoorstelling

Locatie: Grand Theatre – Grote Markt Groningen
Tickets en info