Rechtszaak Circus Krone – PeTA gewonnen door circus

bericht rechtstreeks overgenomen van facebook Klassiek Circus, waarvoor dank!

neushoornkronePeTA is geen dierenwelzijnsorganisatie welke dieren in nood helpt. PeTA schuwt ook geen geweld ev verboden acties. Dat was de inzet, en het circus heeft gewonnen.
PeTA is sinds kort ook in ons land actief. Ze hebben aan Sharon Dijksma een prijs uitgereikt wegens het circusdierenverbod. Bekender is PeTA in de VS waar het aandacht trekt voor fondsenwerving met pornografische advertenties. Maar het is niet voor niets dat “Charity Watch” waarschuwt. PeTA is niet het goede doel wat het zegt te zijn.

Feitelijk geldt dat ook voor “wilde dieren de tent uit” en het bovenliggende “stichting aap”. Behoudens de apenopvang is hier ook sprake van geldinzameling om een organisatie en reclamecampagne in stand te houden. Waarbij ook verboden methoden (als automatisch spam verzenden, leugens verspreiden) niet worden geschuwd. En wie kritisch schrijft wordt gehackt, geDDoSt, uit Google geweerd en op andere wijze gecensureerd. Zoals Circusweb al een aantal keren heeft mee kunnen maken vóór de verhuizing naar een veiliger serveromgeving.

http://www.finanznachrichten.de/…/22475576-peta-unterliegt-…