PROTO! Is de nieuwe titel van de nieuwe voorstelling van het Magic circus. Door alle Coronamaatregelen moest de geplande voorstelling FIFTY?FIFTY! op zoveel punten aangepast worden, dat het beter is om een compleet nieuwe voorstelling te maken.

Op de Magic Burelen is Proto de afkorting voor Protocol. Dankzij het Magic Circus Proto kan Nederlands meest magische en favoriete circus verantwoord op reis. Is Magic Circus PROTO! de brenger van het Proto-evangelie van Jakobus? Nee, maar dit PROTOtype circusvoorstelling is wel de brenger van het “nieuwe genieten” voor moderne gezinnen van nu. Ontspannen vermaak in de eigen wijk en uiteraard verantwoord conform de richtlijnen van het RIVM en de veiligheidsregio’s.

Magic Circus zou dit jaar vieren dat 50 jaar geleden de grondsteen voor het circus werd gelegd. Jullie begrijpen dat we dit niet met slechts de helft van ons publiek willen vieren. Zeker niet in een jaar dat zo’n enorme impact gehad heeft op de samenleving. Het is onmogelijk om de alle locaties die we in een heel seizoen bezoeken nu in een half seizoen in te plannen.

Om op PROTO! terug te komen. Wist je dat strategisch gelegen in het midden tussen Jakarta en Soerabaja het dorpje Proto te vinden is? Is het toeval dat juist in dit dorpje op Midden-Java de Indonesische roots van de circusdirecteur hun oorsprong vinden?

Het Magic Team zit al middenin het nieuwe creatieve proces. De PROTOgrafie toont reeds een magische recept dat ongetwijfeld smaakt naar meer. Wordt vervolgd…