9 juni 2020

PRIMEUR; CABARET BOTANIQUE

Rotterdam, Vanwege Corona geen Circustad, geen Operadagen, geen Parade, geen Festivals in de openlucht maar toch festivalsfeer tijdens; Cabaret Botanique 2020.

Cabaret Botanique 2020

’s Avonds na sluitingstijd van Trompenburg in Kralingen Rotterdam. Net na het moment dat de bezoekers van de Botanische Tuin naar huis zijn gegaan. De vogels hun vaste tak op zoeken. Dan openen de poorten van de naastgelegen Perenhof zich voor een waar gracieus zomerfeest. Langs het pad wordt de bezoeker door de vele lampjes naar het hart van de Perenhof geleid. Hier in het eeuwenoude openluchttheater zullen een illusionist, jongleur, operazangers en een conferencier tot aan zonsondergang hun kunsten vertonen. Het publiek heeft zich op het grasveld verspreid en zit op de aanwezige picknickkleden te genieten van een drankje en een hapje terwijl het schouwspel een aanvang neemt.

What good is sitting alone in your room?

Come hear the music play.

Life is a Cabaret, old chum,

Come to the Cabaret.

Aan Cabaret Botanique werken mee: Hans van de Scheur (tenor), Ago Verdonschot (bariton), Rafael Scholten (illusionist), David Severins (jongleur) en Dave van der Wal (Master of Ceremony). Ieder van hen is uniek in het eigen vakgebied en voor één keer komen al die verschillende werelden samen. Van klassieke zang tot variété, nouveau cirque en magie.

20, 21 en 22 augustus 2020

Perenhof open: 19:30u

Aanvang show, deel 1: 20:00u – 20:45u

Pauze: 20:45u – 21:15u

Deel 2:  21:15u – 22:00u zonsondergang einde show

Kaarten €33,50 incl. servicekosten

Website van de organisatie en kaarten bestellen

Cabaret Botanique

COVID19

We hebben ook bij dit project te maken met de regels zoals voorgeschreven door het RIVM; u bent zelf verantwoordelijk voor naleving hiervan. De productie van Cabaret Botanique heeft er het maximale aan gedaan om dat voor u te faciliteren.

In de Perenhof zijn 40 picknickkleden beschikbaar, verspreid over het grasveld met een onderlinge afstand van 1,5 meter. Per kleedje kunnen er 1 of 2 personen zitten. Die twee personen dienen overigens wel uit hetzelfde huishouden te komen. Stel dat u komt met 5 mensen uit hetzelfde huishouden. Dan bestelt u 2x een tweepersoons kaartje en 1x een eenpersoons kaartje. U zit dan verdeeld over drie kleden. Tussen de kleden is 1,5 meter ruimte gecreëerd die ook in acht moet worden genomen door bezoekers en artiesten.

Voor de horeca bestaat er een mogelijkheid om vooraf een food en drankpakket (bestaande uit een drankje en hapje) bij uw ticket te bestellen. Dit pakket kost €10,50 en staat direct bij de entree op naam voor u klaar. Zo voorkomen we lange wachtrijen aan het begin van de avond.

Rafael Scholten – Dave van der Wal – David Severins – Hans van de Scheur-Ago Verdonschot