Peter Pichler beter bekend als clown Pedro, directeur van het Zwitserse Harlekin is 14 juli overleden. Dit meldde zijn Monika Eagerter via Facebook. “Het is voor ons allemaal niet te geloven! Er is een enorm gat ontstaan ​​dat nooit meer kan worden opgevuld! Zijn levenswerk, het Circus Harlekin, blijft bestaan, geheel naar zijn zin en geest! Pedro leeft in hem voort!
We kunnen allemaal genieten van prachtige herinneringen! Laten we deze vasthouden en Pedro naar een andere plek laten reizen! Hij zal altijd bij ons zijn!
Vaarwel mijn beste vriend! Je blijft voor altijd in mijn hart!🙏”
Je vriend en co-regisseur Monika.

Circus Harlekin is opgericht in 1993 vanuit een hobby en heeft door de jaren heen verschillende tenten en tribunes gehad, constant in beweging en op zoek naar verbeteringen om te voldoen aan de hoge verwachtingen van het hooggeëerd publiek. De bedrijfsdoelstelling “Ambiance & kwaliteit” wordt sinds de oprichting strikt gevolgd. In 2009 bezocht ik Zwitserland en dit prachtige circus met de circusvrienden, die volledig uit hun dak gingen van het prachtige programma. Het staat nog op mijn netvlies, we werden daar enorm gastvrij opgevangen en voorzien van het nodige.

Mede directeur Monika Aegerter heeft naast haar directie functie ook nog een baan als lerares en de dochter Nicole van Pedro en Beastrice (andere helft van de directie) eveneens naast haar artiesten bestaan ook in het onderwijs werkzaam is. Dat is de reden dat hun circus tournee zich beperkt met reisafstanden tot de beide kantons.

In dit filmpje zie je hem nog aan het werk