15 december 2015

Pavarini-Zwolle

Pavarini Zwolle

Circusweb heeft vooral respect voor Jeugdcircus Pavarini, die o.a. via facebook laat zien hoe actief deze club is. Een inspiratie voor andere jeugdcircussen zou ik zo zeggen, de vertegenwoordigers, met name Bert en Caroline van deze organisatie kom je onvermijdelijk overal tegen. Mooi, dankzij dat aansturend enthousiasme.

Shows

Pavarini is een bruisende circusclub, vol met talenten en verschillende leeftijdsgroepen. De meeste lessen zijn op zaterdag. Hiervoor kan iedereen zich inschrijven die het leuk vindt om bijvoorbeeld te leren jongleren, koordansen, acrobatieken, ballopen, tissue en natuurlijk optreden. Pavarini geeft vaak shows, kleine optredens en workshops. Zij zijn vaste gast in Zwolle met Koninginnedag en de intocht van Sinterklaas.

Plezier staat voorop

Wie lid wil worden van Pavarini hoeft helemaal niets te kunnen, dat komt allemaal vanzelf. De leerkrachten zorgen voor een veilige, sociale groep waarin plezier en samenwerken de basis is. Er is geen competitiesfeer. Wel vinden de ervaren deelnemers het leuk om zich te meten met anderen, op bijvoorbeeld het NK jongleren.

Voorstellingsgroep

Als je in de gevorderden of specialistengroep zit, kun je gevraagd worden voor de voorstellingsgroep. Deze maakt bijzondere voorstellingen die ook buiten Zwolle graag worden geprogrammeerd.

Website

facebook