Is het Ballet, Variété, nee, het is circus! Want in een circus circus kun je al 255 jaar alle vormen van kunstuitingen tegenkomen. Het is een mix van talenten en het Paderborner Kerstcircus zie je al die mixen voorbij komen. Je moet er wel zo’n 160 km of meer voor rijden, maar dan krijg je ook iets bijzonders te zien. Met de Nederlandse komiek Pascal de Boer. 

Het eerste Paderborner Kerstcircus speelde in 2021 de eerste show en dit werd ondanks de corona een succesvol evenementondanks alle beperkingen voor de organisatoren en gasten een succesvol evenement. Het tweede Paderborn Kerstcircus gaat in première op vrijdag 16 december 2022 en speelt dit keer tot het einde van de schoolvakantie op 8 januari 2023. Het kader van de nieuwe show wordt onze versie van het bekende verhaal “De Notenkraker”. Uiteraard wordt de nieuwe show weer opgesmukt met spectaculaire artistieke optredens van over de hele wereld. Onder begeleiding van artisticiteit, zang, dans en comedy nemen we je 2,5 uur lang mee terug naar een magische wereld vol fantasie en circusmagie!

In deze voorstelling vinden we Pascal de Boer die in het buitenland volop de kans krijgt om zijn talenten te laten zien. Onder deze link wat video’s van een sprookjesachtige voorstelling.

Notenkrakersuite