Opnieuw Nepnieuws over opvang “afgedankte circusdieren”

1014

Er kunnen allerlei commissies worden opgericht, Europees of landelijk, anti nep nieuws… maar het meeste nepnieuws komt van binnen uit… ondersteund zelfs door het Ministerie van Economische Zaken… ga daar maar eens kijken wat er is geinfiltreerd, meer informatie via ons vaste emailadres… Het volgende dat vandaag de nieuwskolommen haalde, omdat er geen enkele journalist meer doet aan onderzoeksjournalistiek of waarheidsbevinding… waarom kopen we die kranten nog… op iedere verjaarsvisite hoor je dezelfde ongefundeerde argumenten. 

Bericht met dank aan Commissie Klassiek Circus…: 

NapPas

Al vóór de tijd van de ingang van het gedeeltelijke verbod riep $tichting #aap al dat ze opvang konden bieden voor alle te verbieden circusdieren. Dat deden ze via de website van actiegroep “wilde dieren de tent uit”, een actiegroep die was opgericht door $stichting #aap en die de eerste jaren zelfs was gehuisvest in het kantoor van #aap in Almere.

Nu het gedeeltelijke verbod er is, roepen ze (samen met $tichting #leeuw moord en brand dat er onvoldoende opvang is. Zelfs het verzonnen woord “afgedankte circusdieren” neemt #aap klakkeloos over van #leeuw.

Voor de duidelijkheid: Er worden géén dieren afgedankt door circussen. Het wordt door toedoen van $tichting #aap alleen steeds moeilijker gemaakt om sommige dieren te houden in circussen. De circusmensen willen echt geen afstand doen van hun dieren. Het is #aap dat met een intussen #stereotiep #persbericht spreekt over in beslag te nemen dieren en afgedankte dieren. En de kranten nemen het persbericht – zonder bronnenonderzoek – klakkeloos over.

Het is maar dat u het weet.

Tijd voor de Stichting Wakker Mens?… als opvolger CKC?

ps van de redactie van Circusweb:  op het moment dat de NVWA Voedsel en Waren autoriteit wordt ingeschakeld met een zielig verhaal vanuit Aap wordt er meteen actie ondernomen,… de dieren gaan ongecontroleerd voor hun toekomst naar Aap…belangenverstrengeling dat al jaren werkt aan een instituut die blijkbaar het alleenrecht (lees monopoly) (lees centen) heeft op opvang, daar is Aap op uit… en daar moet alles voor wijken. Op Circusweb via de zoekfunctie genoeg voorbeelden… alles gesponsord door onszelf als hebberige mensen … postcodeloterij… je zal het toch missen je hele straat een hoofdprijs behalve jij… maar wat gaat het naar superslechte doelen.. Door de overheid bepaald… #verkaptebelastingen Tijd om de stichting Wakker mens op te richten ipv Wakker dier..

Commentaar via Facebook
2909 totaal aantal bezoekers 3 bezoekers vandaag