Online kaarten nu te koop !

Goed nieuws, wie nog geen kaartjes heeft voor Sint in de Piste in Helmond kan nu online kaartjes kopen. De afgelopen periode zijn er kaartjes verkocht met een Jumbo spaaractie, maar de vraag naar extra kaarten om bij te kopen is enorm en ook de mensen die nog helemaal geen kaartjes hebben krijgen nu een kans.

Online kaarten kopen doe je hier

Oud circus directeur Robert Ronday presenteert in samenwerking met Familie Donnert een unieke voorstelling in een echte circustent!

Sinterklaas in de Piste

Voor de derde achtereen volgende keer is er tijdens de Sinterklaas periode Helmond Sinterklaasstad weer Sinterklaas in de Piste. Een circusprogramma ook voor de niet gelovigen met o.a. Duo Lugo met een lasershow, Alan Sulc jongleur en Veronica Sulc antipode, Nicol Nicols koorddanser, Justin Ronday Illusionist, Dave de Ruiter met zijn vrolijke honden, Mime speler Kevinski, familie Chaves met Rola rola en tissue, Benjamin hoela hoep en natuurlijk Sinterklaas met zijn Pieten.

Benjamin is de benjamin onder de Hoela Hoop artiesten

Aanvangstijden 

Zondag 17 november 16.00 uur – Woensdag 20 november 15.00 uur – Zaterdag 23 november 13.00 en 16.00 uur – Zondag 24 november 13.00 en 16.00 uur – Woensdag 27 november 15.00 uur – Zaterdag 30 november 13.00 en 16.00 uur – Zondag 1 december 13.00 en 16.00 uur – Woensdag 4 december 15.00 uur

Nieuwe locatie:

Het circus stond de afgelopen jaren bij de oude watertoren in Helmond, maar dit jaar is de locatie ronduit spectaculair te noemen. Het circus wordt opgebouwd naast het Kasteel van Sinterklaas in Helmond.

Meer informatie op de Facebookpagina van Sinterklaas in de Piste Helmond !

Online kaarten kopen doe je hier