4 september 2016

Nog drie weken tot Festival Circolo

Festival Circolo 2016 komt steeds dichterbij. Van 21 tot en met 30 oktober kun je genieten van (inter)nationale voorstellingen waarbij circus zich vermengt met moderne dans, (live) muziek, theater en vormgeving. Met meer dan zestig voorstellingen, acht tenten, een kids playground, heerlijk eten en drinken is Festival Circolo het ideale dagje uit in de herfstvakantie.

Met nog een kleine drie weken te gaan tot het festival is het aftellen nu echt begonnen. Om precies te zijn; over 17 dagen gaat de zesde festivaleditie van start. Naast de voorstellingen is er deze festivaleditie ook van alles te beleven op het gratis toegankelijke festivalterrein. Zo kun je met de kleinsten spelen op de kids playground, dineren in de transparante tent van restaurant Helder Velder en smullen bij de diverse foodtrucks van Bombascha. Ook kun je de tentoonstelling ‘l’Histoire d’un type‘ van fotografe Vera Claessen bezoeken.

Eerst laten we je kennis maken met het gezelschap Fragan Gehlker, Alexis Auffray & Maroussia Diaz Verbèke. Dit Franse drietal komt voor de eerste keer naar Nederland met de spannende voorstelling ‘Le Vide’ en is slechts drie keer te zien tijdens Festival Circolo 2016. Daarnaast lees je meer over ‘Dopo Ripopolo’ van het Belgische Circo Ripopolo, dat sinds 2003 door Europa reist met haar non-verbale voorstellingen.

Inmiddels is de ticketverkoop van zeven hoofdvoorstellingen al volop in gang. Tickets voor de voorstellingen kosten tussen de € 10,00 en € 27,50 en voor de meeste voorstellingen kun je volwassen- en kindertickets (t/m 12 jaar) kopen. Ook zijn er passe-partouts, arrangementen en parkeertickets verkrijgbaar. Meer informatie