foto’s PR Stralen doen we samen
ETTEN-LEUR – Terwijl hele volksstammen nog denken dat de belangstelling voor circus is afgenomen, bloeit deze business als nooit tevoren, vooral bij veel circusscholen is dat te merken. Circusweb mocht al enkele aankondigingen van voorstellingen plaatsen en nu is er zelfs een nieuwe circusschool opgericht, in de circusvriendelijke gemeente Etten-Leur, waar ook ieder jaar het Kerstcircus zich mag verheugen op en enorme belangstelling.

De 20-jarige Madeleine Hanegraaf heeft haar hele leven lang al een droom, namelijk een eigen circusschool runnen. Zij heeft alle inspiratie opgedaan bij Circuskunst in Oosterhout en ze studeerde twee jaar geleden af van het CIOS in de richting sport, recreatie en toerisme.

Stralen doen we samen

Voor kinderen heeft het meedoen en het leren van circuskunsten een magische werking.Ze krijgen meer zelfvertrouwen, ontwikkelen een goede handigheid en daardoor straal je samen. Zo kwam Madeleine op de naam van het jeugdcircus. “Mijn doel is om kinderen door middel van circus samen te brengen en in de groep met elkaar een band op te bouwen. Ik wil ieder kind kunnen laten kennismaken en genieten van de diverse onderdelen van circus”.

Kinderen vanaf 6 jaar zijn van harte welkom.

Locatie: de gymzaal van basisschool De Vier Heemskinderen, Heilig Hartstraat 4 in Etten-Leur.

Trainingen:

De lessen zijn op dinsdagavond van 18:00 tot 19:00 en van 19:00 tot 20:00.
Meer informatie