LEEUWARDEN – Een van de circussen die altijd trouw aan Circusweb meldt als er weer eens wat leuks te beleven is, is Circus Saranti. Artistiek leider Nanouk van der Wal stuurt ons altijd een persberichtje. En zo blijft circusminnend Nederland op de hoogte van de activiteiten van dit jeugdcircus. 

Nanouk van der Wal, begonnen als 8 jarige artiest, op zijn 19e jaar artistiek leider, nam 22 april bij de première van Oost West Circus Best afscheid van de titel artistiek leider en droeg het stokje over aan Aniek Vijver.

Onderhand kent ook zij het klappen van de zweep, ook zij is begonnen als 7 jarige artiest en naast dat zij trainer is nu dus de nieuwe Artistiek leider van Saranti!

Nanouk zal zich voortaan alleen nog bezig houden als productieleider van de circusshows, maar ook overige projecten zoals Circus Got Talent en het voorzitterschap van het circus. Heel veel succes en plezier Aniek en Nanouk.

Trots mogen wij zijn op al onze mensen die al zolang bij Saranti zijn en willen blijven. En dat allemaal vrijwilliger en naast hun werk! Een echte hechte circusfamilie! Chapeau!