Breda, de circusorganisatie Festivity King, heeft helaas, in samenspraak met de gemeente Breda moeten besluiten om het Kerstcircus van Breda voor dit jaar te  annuleren. Ondanks dat de organisatie tot het laatste moment strijdbaar en optimistisch was heeft de laatste persconferentie van de overheid de laatste strohalmen weggenomen. 

De organisatie wilde alles uit de kast halen om een top show neer te zetten en heeft er bijna een jaar aan gewerkt om dit nieuwe Kerstcircus van Breda te realiseren. Er is achter de schermen al heel veel werk verzet, de voorverkoop was al begonnen en de artiesten stonden in de startblokken om af te reizen naar Brabant. Maar ook in Brabant is het licht nu echt uit.

Gemeente Breda

De gemeente Breda heeft ook aan alle kanten meegedacht om het evenement te laten slagen en heeft aan de organisatie laten weten dat ze in 2021 weer van harte welkom zijn om dan als nog de lampjes te laten branden, het doek te openen en te zeggen: Hooggeëerd publiek van harte welkom bij het Kerstcircus van Breda.

Meer informatie over reeds gekochte entreetickets etc. vind u binnenkort op de website

 

De knaller van de show: Wesley Williams op een 8 ! meter hoge eenwielfiets

 

Ticketmaster Sint 2020 Sint 2020